Menu

Skeltvedvej indstilles til ny asfalt i år!

image
11. marts 2023 kl. 10:01
Frederikshavn Kommune har nu udpeget de vejstrækninger, som skal asfalteres i 2023. Der er afsat 7,7 millioner kroner på budgettet til slidlagsarbejde. I Frederikshavn skal blandt andet Golfvej udvides.

Følende veje er udpeget ved hjælp af vejforvaltningssystemet RoSy samt erfaring fra driftsafdelingen. Alle veje er visuelt besigtiget:

 

SKAGEN:

Buttervej

Kattegatsvej

Skagavej (mindre strækning mellem Nedre Mosevej og Mosegårdsvej)

 

ÅLBÆK:

Sdr. Havnevej

 

STRANDBY:

Skeltvedvej

 

FREDERIKSHAVN:

Rimmens Allé (strækning mellem Stadion og Barfredsvej)

Golfvej (udvidelse af vejen)

Finnsvej (mindre strækning)

 

SÆBY:

Langtvedvej

 

VOERSAA:

Krogsvangvej (delstrækning)

 

Herudover er der udpeget asfaltarbejder, som kan igangsættes, hvis yderligere midler findes:

 

Barfredsvej, Lendumvej, Tuenvej, Mariendalsvej, Skævevej, Hjørringvej, Frederikshavnsvej, Ålborgvej, Gl. Ålborgvej, Kjeldgaardsvej og Toldbodvej.

 

Der vil kunne ske ændringer i de udpegede veje, blandt andet på grund af koordinering med kabel- eller ledningsarbejder samt ændringer i de forventede priser på asfaltarbejderne, som er anvendt til prisoverslagene.

 

Da priserne på asfalt er høje grundet energipriserne, er det vurderingen fra administrationen, at det vil være en god idé at opdele udbud af asfalt i to udbud. Første udbud omhandler arbejder, der skal udføres inden sommer, og andet udbud ønskes gennemført efter sommer. På denne måde kan der korrigeres, såfremt priserne er over budgetrammerne.

 

Center for Ejendomme, Park og Vej indstiller, at slidlagsarbejder 2023 godkendes på tirsdag i Teknisk Udvalg.

Luk